Kleurenlogo Lid Van JPG[1].JPG
logo_veb_erkend_2015_groot.jpg
Maatwerk voor een betaalbare prijs
Vis Electronics Beveiliging en Camerasystemen
 
Security Monitoring Centre

SMC

Security Monitoring Centre (SMC) is een wereldwijd opererende alarmcentraledienst die behoort tot UTC Fire & Security. De Nederlandse tak van SMC heeft twee geschakelde alarmcentrales in Tiel en in Eindhoven. Deze centrales zijn al jaren actief met het beveiligen van onder andere bedrijven, woonhuizen, instellingen en overheidsgebouwen en VIP’s door heel Nederland. De dienstverlening van de SMC alarmcentrales richt zich op het afhandelen van inbraakalarmen, brandmeldingen en camerabewaking tot het aansturen van klimaatinstallaties. Daarnaast kan SMC ook de opvolging van uw alarm verzorgen. Onder de naam National Response staat een landelijk netwerk van beveiligingsprofessionals dag en nacht klaar om bij een alarm in actie te komen.

Een groot deel van het groeiend aantal alarminstallaties in Nederland is aangesloten op de centrales van Security Monitoring Centre. Daarmee is SMC marktleider in Nederland.
De alarmcentrales in Tiel en Eindhoven zijn uitgerust met de modernste apparatuur. Deze geavanceerde systemen zijn dubbel uitgevoerd: het tweede apparaat fungeert als back-up. Voor uw veiligheid. De systemen voldoen aan de strenge eisen van het Ministerie van Justitie, het Nationaal Centrum voor Preventie, VEBON (beveiligingsbranche) en de politie.

Onze werkwijze is ISO 9001:2000 gecertificeerd. Dit betekent dat SMC de processen en prestaties voortdurend bewaakt en verbetert.

Meer informatie kunt u verkrijgen via onze contactpagina

 

Wie zijn wij?

Onze alarmcentrale "Security Monitoring Centre, SMC" draagt zorg voor een professionele aanname, registratie en afhandeling van alle alarmmeldingen. SMC-medewerkers doen dat volgens een protocol – lees schriftelijke afspraken - dat zij samen met u opstellen. Daarnaast kunt u een beroep op SMC doen voor camerabewaking, het beveiligen van uw mobiele objecten en het aansturen van klimaatinstallaties.

Een groot deel van de in Nederland operationele alarminstallaties zijn aangesloten op de centrales van SMC. SMC is dan ook één van de marktleiders in Nederland.

De SMC AlarmCentrales zijn uitgerust met de modernste apparatuur. Bovendien heeft SMC een 100% operationele back-up centrale in Eindhoven.

SMC is vanzelfsprekend ‘BORG 2’-gecertificeerd. Dit certificaat garandeert dat u als klant een betrouwbare partner in beveiliging in SMC heeft gevonden. En dat is in de beveiligingswereld van essentieel belang. U legt immers waardevolle bezittingen en levens in onze handen. Met haar BORG certificaat toont SMC aan daar zorgvuldig mee om te gaan. Het certificaat heeft niet alleen betrekking op onze moderne systemen, maar ook bijvoorbeeld op selectie van ons personeel en het opslaan van onmisbare klantgegevens binnen onze systemen en gebouwen. Om de kwaliteit in dienstverlening te garanderen heeft SMC het ISO 9001:2000 certificaat behaald.

Onze alarmcentralediensten kunnen in vijf hoofdcategorieën ingedeeld worden: SecurityView, SecurityTrack, SecurityAll, TeleService en National Response.

 

Kernwaarden

Medewerkers van Security Monitoring Centre, SMC, zijn gedreven om een zo hoog mogelijke standaard in de dienstverlening neer te zetten. De wettelijk gestelde eisen aan medewerkers van een alarmcentrale zijn voor SMC minimumeisen. SMC kent een verplicht opleidingstraject voor alle medewerkers.

Ethiek staat bij SMC hoog in het vaandel: de Code of Ethics van onze moedermaatschappij UTC is van toepassing op haar dochtermaatschappijen overal ter wereld, dus ook voor SMC. Hierin is afgesproken dat ethiek en naleving van de wet vaste principes zijn en deze het handelen en de gedragingen van de medewerkers bepalen.

 

Visie

Security Monitoring Centre, SMC, is een bedrijf met ideeën bevorderd door onze toewijding aan onderzoek en ontwikkeling. SMC ontwikkelt vernieuwende, krachtige en verkoopbare concepten. Door innovatieve marktbenadering en gevoel voor haar klanten wil, SMC haar sterke marktpositie behouden. SMC bouwt aan een langdurige relatie met haar klanten, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en geleverde prestaties.

Meer informatie kunt u verkrijgen via onze contactpagina