Kleurenlogo Lid Van JPG[1].JPG
logo_veb_erkend_2015_groot.jpg
Maatwerk voor een betaalbare prijs
Vis Electronics Beveiliging en Camerasystemen
 
Toegangs verlening via uw GSM telefoon

Toegangs verlening via uw GSM telefoon

TOEGANG VERSCHAFFEN, MET UW MOBIELE TELEFOON

De Apache GSM-afstandsbedieningen vervangen heel eenvoudig en bovendien voordelig uw bestaande afstandsbediening of numeriek codepaneel. Één telefoontje naar de Apache volstaat al om toegang te verschaffen.

De installatie van de Apache 700XR is zeer eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is een SIM kaart in de unit plaatsen en vervolgens de nummers die u toegang wilt verschaffen toevoegen in het apparaat. Daarna is de Apache al klaar voor gebruik.

Het systeem is geheel veilig, alleen aan geregistreerde bezoekers wordt toegang verschaft. Er is bij gebruik geen standaardcode, omdat uw telefoonnummer de toegangscode is. Hierdoor is het niet mogelijk toegang te verschaffen aan derden. Het is zeer eenvoudig om een gebruiker toe te voegen of te verwijderen. Eén simpele sms volstaat.

Interessant is dat de Apache activeren, door middel van bellen, de gebruiker níks kost. U gebruikt weliswaar uw telefoon, maar zodra de Apache 700XR uw nummer herkent wordt de verbinding verbroken en wordt er dus gelijk opgehangen. Hierdoor heeft u geen telefoonkosten!

Een bijkomend voordeel is dat u in het systeem ook gebruikers kan koppelen aan datum, tijd en frequentie, voor als u een of meerdere gebruikers voor een door u bepaalde tijd toegang wilt verschaffen. Indien u echter veel gebruikers wilt toevoegen of gebruik wilt maken van “speciale” gebruikers -die aan een datum of tijd zijn gekoppeld- kan de optionele software uitkomst bieden. Via Excel kunt u dan ook veel gebruikers tegelijkertijd toevoegen of verwijderen. De Apache 700XR biedt namelijk ruimte voor 2000 telefoonnummers, waarvan 400 speciale nummers. 

Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen, of

Voor uitleg en werking klikt u op deze link